Anvil

Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Anvil är en förening för figur-, roll-, kort- och sällskapsspel i Visby.


  Extra årsmötes protokoll

  avatar
  emilfrojd
  Admin


  Antal inlägg : 106
  Join date : 09-06-30

  Extra årsmötes protokoll Empty Extra årsmötes protokoll

  Inlägg  emilfrojd mån nov 09, 2009 5:38 pm

  Extra Årsmöte föreningen Anvil Visby 2009-10-24

  1.Mötet öppnas av Vice Ordförande Martin bolander.
  2.Martin Bolander väljs till mötesordförande.
  3.Emil Fröjd väljs till mötessekreterare.
  4.Mötet godtar dagordningen med tillägget 4b. Val av Justerare.
  4b. Bodil Svensson och Oskar Snickars valdes till justerare.
  5.Mötet ansågs korrekt utlyst.
  6.Förslaget från valberedningen på ny ordförande var Dan thomsen och Mark sundahl. Mark Sundahl valdes till Anvils nya ordförande.
  7.Förslag från valberedningen på kassör är Dan Thomsen. Oskar Snickars nomineras av Dan Thomsen. Årsmötet valde Dan Thomsen till kassör.
  8.Valberedningen hade inga förslag på ledamöter. Röstlängd fastställdes vid detta tillfälle till 22. Följande nominerades av medlemmar, dessa var Filip Nyborg, Morgan Bolander, Felix Lawergren, Andreas Rodin, Oskar Snickars, Emil Fröjd och Ulas Sen. Emil Fröjd valde att avstå och Ulas Sen avstår automatiskt då han ej är medlem i föreningen. Då det visade sig att Ulas Sen inte var medlem i föreningen så justerades röstlängden till 21 för att strax efter justeras igen till 22 då det kom in en eftersläntare. Årsmötet valde att rösta alla i en klump. Årsmötet valde Filip Nyborg, Morgan Bolander, Felix Lawergren, Andreas Rodin och Oskar Snickar till ledamöter. Årsmötet gav styrelsen i uppdrag att välja vilken av ledamöterna som ska inneha positionen som vice ordförande och sekreterare. Till suppleanter nominerades Victor Johansson, Emil Fröjd, Bodil Svensson och Nils-Olof Wiberg. Dessa valdes av årsmötet till suppleanter.
  9.Emil Fröjd la fram förslaget att fråga om ansvarsfrihet skulle skjutas upp till ordinarie årsmöte då det för tillfälle inte finns någon form av revisions berättelse eller föreningsberättelse. Detta godtogs av årsmötet och röstades igenom.
  10.Mötet Avslutas.
  /MVH Emil Fröjd Mötessekreterare.

   Aktuell tid och datum: lör aug 13, 2022 6:25 am